FacebookПідписатися на RSS

З днем дошкільного працівника!

Сьогодні в нашій державі відзначають Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників.

Випадкових людей у цій галузі немає (та й бути не повинно!). У нашому закладі всі, хто причетний до дошкілля, це люди, що мають неабияку любов до дітей та своєї справи, володіють величезним терпінням, ладні дарувати вихованцям та їх батькам свої навички, вміння, свою турботу, ніжність, ласку, порозуміння. Від цих людей залежить майбутнє нашої держави, адже ті зернята, що закладені працівниками дошкільних закладів у душі вихованців, проростуть в майбутньому великими плодами. Тож подальша доля кожної маленької людини, кожного з нас в певній мірі залежить від мудрості та навичок вихователя, від його терпіння та вміння осягнути дитячу душу, внутрішній світ малюка.

Цей день, окрім вихователів, відзначають медичні сестри, помічники вихователів, музичні керівники, психологи, інструктори з фізвиховання, завгоспи, кухарі, обслуговуючий персонал закладів дошкільної освіти.

Тож всіх причетних до дошкільного дитинства вітаю зі святом!

Бажаю мудрості, натхнення, позитиву в роботі. Нехай все задумане Вами здійсниться, хай Вас переслідують креативні знахідки та творчі задуми. Родинного тепла, взаємопорозуміння, бажання жити і творити! Миру на рідній землі!!!

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.