FacebookПідписатися на RSS

З ДНЕМ МАТЕРІ

«Багатодітна мати могла б з легкістю замінити декількох авіадиспетчерів»

— Лайза Олтер

24 листопада 2013 року — це привід привітати своїх найрідніших та найулюбленіших мам з Днем матері в Росії. Щорічно це переповнене ніжністю та любов'ю свято відзначають в останню неділю листопада. Незважаючи на те, що в різних країнах День матері відзначають у різні дні, День матері в Росії також має право на існування, оскільки теплих слів для мами ніколи не буває багато.

«Мати та дочка стають ближчими, коли дочка стає матір'ю»

— Джозефін Харт

День матері в Росії з'явився в 1998 році. 30 січня президент країни підписав відповідний указ, який і призначив це свято на 27 листопада. З кожним роком все більше росіян згадують про це свято і обов'язково телефонують своїм мамам, щоб сказати їм щире «дякую» за все, що вони зробили для своїх дітей.

«Краса вимагає жертв, а материнство — самопожертви»

— Анна Дуварова

Мама завжди вважалася головною людиною в житті кожного. І хоча не потрібно шукати приводів для того, щоб висловити свою любов до неї, День матері в Росії не потрібно забувати, адже мама буде щаслива почути ще раз голос рідної дитини, яка вирішить привітати її. Зазначимо, що Всесвітній день матері святкують у другу неділю травня. У Росії теж прийнято поздоровляти матерів і в цей день.


«Мама» є ім'я Бога на устах і в серцях малюків»
— Вільям Теккерей

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.