FacebookПідписатися на RSS

ФІНІШУЄМО у педагогічному марафоні

Добіг до кінця наш ПЕДАГОГІЧНИЙ МАРАФОН «Роби як я, роби разом зі мною, роби краще мене!». Тож ми урочисто ФІНІШУЄМО!!!

Всі педагоги нашого закладу, які мали бажання та здобутки у своїй педагогічній діяльності, поділилися своїм досвідом з колегами. Це виявився дуже цікавий та корисний захід. Протягом марафону ми збагатили свій досвід, побачили на власні очі різноманітні нові форми та методи роботи з дітьми, поспілкувалися з однодумцями.

Такі заходи стимулюють педагогів до зростання у професійному плані, надихають на нові творчі досягнення та, просто, об’єднують колектив в одну міцну команду, де один за всіх і всі за одного. Учасниці марафону розкрили багато таких талантів, про які навіть самі не здогадувалися. Це нова сходинка для кожної на шляху до власної вершини педагогічної майстерності.

Знання та досвід – найцінніший скарб і ми ділимося ним з вами. Вважаємо, що кожний зможе віднайти для себе щось нове та цікаве саме для нього та використати у роботі з дітьми.

Нагадуємо, що під час заходу були дотримані всі протиепідемічні заходи, які від нас вимагають у період карантину.

Все, що представлено в рамках марафону – праця наших педагогів. Всі фото, відеоролики, флешмоби створено власними силами. Всіх, кого ви бачили – це саме педагоги нашого закладу. Жодної сторонньої людини до цього творчого процесу залучено не було!

Передаємо естафетну палицю будь-якому садочку, хто не побоїться «побігти» педагогічний марафон після нас! А вам слабо?

Попереду ще голосування та нагородження переможців! Слідкуйте за новинами...

Флешмоб фініш, педагогічний марафон, ЗДО № 265, м. Харків

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.