FacebookПідписатися на RSS

Презентація проєкту у 10-му Всеукраїнському фестивалі гри, навчання та натхнення Play Fest-2021

Ось і настав момент, коли ми можемо презентувати вам свій проєкт у 10-му Всеукраїнському фестивалі гри, навчання та натхнення Play Fest-2021

Незвичайною цього року була тема – «Книга, що оживає»...
Багато ми думали, яким чином її можна розкрити. Але діти нам підказали! Звичайно - казки, що може бути ближчим для них. У них вони живуть, грають, інсценують, мріють…
Тож почалася дуже копітка робота.
Підготовчий етап розпочався ще взимку, коли ми знайомили дошкільнят з книгами, розглядали їх, дізнавалися цікаві факти, пов’язані з появою книги тощо.
Потім – багато читали, спілкувалися, дізнавалися, що найбільше цікавим є саме для наших вихованців. Батьки були нашими помічниками. І вже коли дійшли спільної думки, то наш проект отримав назву «Казковий калейдоскоп».
Основний етап розпочався з роботи над втіленням нашої задумки у LEGO-конструкторі. Це було не просто… Адже замахнулися ми на створення дуже складних експозицій. Кожна споруда має свій шарм, свою душу та складається з багатьох чітко продуманих елементів, пов’язаних між собою. Діти та педагоги плідно працювали як єдиний організм.
Декорації – це останній штрих, який додав цілісності нашому задуму. Вони теж не звичайні. Було використано багато технік, різноманітного матеріалу, за допомогою яких з’явився 3D ефект.
Навіть сама дивуюсь, яким чином ми спромоглися досягти поставленої мети. Результати наших попередніх проектів були дуже яскраві, цілісні, масштабні, тому нам складно було уявити, що ми можемо створити щось ще більш ефектніше. Але у нас вийшло! Ми перевершили, навіть, самих себе! Дивлячись на результат, перехоплює подих та з’являється почуття гордості за нашу сильну, креативну, позитивну команду з педагогів, дітей та батьків, яка може ставити перед собою та долати височезну планку!
Наш проект дійсно оживає на очах! Емоційний, яскравий, з глибоким змістом, він захоплює і ти повністю поринаєш у світ казок та дитинства.
Тож, гайда з нами! Дивіться, насолоджуйтеся, отримуйте позитивні емоції, адже це було зроблено нами з любов’ю до цієї справи та вкладено частинку нашої душі.
Якщо вам теж сподобався результат нашої праці – не пожалкуйте залишити нам свою вподобайку. Вам буде не складно, а нам – дуже приємно!
P.S. Все, що представлено в рамках проекту: ідея, будівництво споруд LEGO-цеглинками, оформлення декорацій, зйомки, монтаж відеоролика тощо – все зроблено особисто нами. Жодної сторонньої людини до цього творчого процесу залучено не було.
Висловлюю подяку особисто кожному педагогу, хто створював це диво та підняв наш садочок на нову, ще більш високу сходинку на шляху до успіху!

Проєкт у 10-му Всеукраїнському фестивалі гри, навчання та натхнення Play Fest-2021 ЗДО № 265 Харків

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.