FacebookПідписатися на RSS

Завтра день народження Діда Мороза!






















Друзі! Виявляється, в нашого улюбленого казкового героя і головного чарівника країни — Дідуся Мороза — теж є свій День народження. А святкує він його 18 листопада.

За легендою, Діду Морозу вже більше 2000 років! Його батьківщиною вважають древнє російське місто Великий Устюг Вологодської області. Саме 18 листопада там настає справжня зима, вдаряють морози, і місцева річка Сухона покривається льодом.

Донедавна дата народження зимового володаря залишалась для всіх великою загадкою. Та у вересні 2005-го року світ облетіла радісна звістка — губернатор Вологодської області відкрив таємницю дня народження Діда Мороза.

Відтоді 18 листопада Дідусеві Морозу щороку влаштовують пишні іменини. Особливо старанно до них готуються на батьківщині дитячого улюбленця.

Цього дня у Великому Устюзі відкривають спеціальну поштову скриньку, куди можна опустити привітання Діду Морозу, що з радістю роблять і місцеві дітлахи, і приїжджі туристи.

Привітати казкового іменинника з далеких країв приїжджають і його численні колеги — Санта-Клаус із Фінляндії, Мікулаш із Чехії,Снігуронька із Костроми… А вірні помічники Дідуся Мороза готують для нього новий костюм.

Написати листа Діду Морозу та привітати його зі святом можете і ви, друзі! Ми дізналися для Вас його точнуа дресу:

162340, Росія, Вологодська область, місто Великий Устюг, дім Діда Мороза.

Кожного року добродушний повелитель морозів отримує близько 400 тисяч листів із 15-ти країн світу— з привітаннями та проханнями про подарунки на Новий рік.

Кажуть, від дня народження Діда Мороза потрібно починати підготовку до зимових свят, щоб ретельно продумати ідеї новорічних подарунків та як слід ними запастися.

Пропонуємо завітати на офіційний сайт Діда Мороза та зробити віртуальний тур по його володінням http://www.dom-dm.ru/votchina

/Files/images/Картинки/3516257-ff015169e805d310.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.