FacebookПідписатися на RSS

З НОВИМ РОКОМ!!!

Новий рік – це завжди добро. Це означає початок чогось нового, чистого. Це дуже світле свято, а головне довгоочікуване, причому чекають його люди різного віку.
Діти чекають подарунків і канікул, а дорослі просто радіють прекрасним хвилинам, проведеним в колі сім’ї і близьких друзів та знайомих, гріються від посмішок та сміху оточуючих. Це воістину чудове свято, і це диво, перш за все, яке створюємо ми собі самі, ніхто в цьому нам не допоможе, адже настрій ми можемо створити собі тільки самі.
Звичайно ж, найголовніше, щоб слова, сказані в новорічну ніч, були від душі. Не важливо, підготуєте ви їх заздалегідь або придумаєте експромтом, головне, щоб це було щиро.
Пам’ятайте, що початок нового року, як початок нового життя, і те як ви його почнете, з яким настроєм, визначить, як ви проживете наступні 366 днів наступного року, який, до речі, буде високосним. Дракон цінує щирість, і якщо ви насправді хочете, щоб рік склався вдалим, залиште весь негатив у минулому році, а новий зустріньте з гарним настроєм, чистою душею, і теплими словами, за які ваші близькі неодмінно віддячать вам.
Зі святом Вас!

У Новому році бажаю:
12 місяців без хвороб,
53 тижні всього найкращого,
365 днів щастя,
8760 годин успіху,
525600 хвилин любові
І 31536000 секунд приємних моментів!

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.