FacebookПідписатися на RSS

Онлайн! 26 листопада о 14:00 – вебінар-семінар «Практичне застосування кваліметричної моделі оцінювання рівня розвитку дитини старшого дошкільного віку»

26 листопада о 14:00 Освітній портал “Педагогічна преса” транслюватиме вебінар-семінар «Практичне застосування кваліметричної моделі оцінювання рівня розвитку дитини старшого дошкільного віку», що його проведуть фахівці Міністерства освіти і науки України.

На виконання статті 22 Закону України «Про дошкільну освіту» про обов’язкове виконання дошкільними навчальними закладами незалежно від підпорядкування, типів і форми власності державних вимог до рівня розвиненості та вихованості дитини дошкільного віку, визначених Базовим компонентом дошкільної освіти та з метою моніторингу якості освітнього процесу, робочою групою при МОН України проведено відповідну роботу та розроблено критерії визначення рівня розвитку дитини та інструментарій їх практичного застосування. За основу взято кваліметричний підхід до організації освітнього моніторингу оцінювання якісних показників за методикою доктора педагогічних наук Єльникової Г. В.

Долучитися до перегляду вебінару та поставити свої запитання можна, починаючи з 14:00, перейшовши за посиланням: http://pedpresa.ua/142867-vebinar-44.html.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.