FacebookПідписатися на RSS

Учасник встановлення рекорду Гіннесса - наш ДНЗ

Акція, що організована за підтримки Харківської обласної адміністрації, відбулася в День Національного прапора, 23 серпня, у музеї народної архітектури та побуту в селищі Пирогове Київської області.

Важливо, що саме наш регіон ініціював таку масштабну акцію, яка спрямована на об’єднання держави. До цієї акції долучилися понад 6 тисяч мешканців усіх регіонів країни, серед них - наш дошкільний заклад. Завдяки такій активній позиції українців нам вдалося встановити світовий рекорд - скласти з квітів прапор площею близько 15 тис. кв. м. Такі позитивні патріотичні акції важливі у наш непростий час.

Як розповів керівник проекту Сергій Лисенко, в акції взяли участь більш ніж 100 районних центрів усіх регіонів України: в кожному з них виростили у горщиках частину квітів для прапору, який зібрали 23 серпня. Підтримали українців та надали насінневий матеріал для акції фірми - світові лідери селекції квітів з Нідерландів, Канади, США, Японії, Китаю та ін.

«Частинки загального прапору сформували в райцентрах 15 серпня. 18 серпня їх виставили в обласних центрах. У Харкові виставка відбувалася на площі Конституції: тут зібрали прапор площею близько 300 кв. м. 21 серпня квіти з регіонів відправили до Києва, де зібрали прапор в музеї в Пироговому.

Загалом композиція складалася з близько 1 млн квітів: жовтих чорнобривців та синіх петуній.

Цей рекорд зафіксували у Книзі рекордів Гіннеса та в Книзі рекордів України.

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.