FacebookПідписатися на RSS

Прання білизни дітьми групи № 8

Одним із наших завдань у дошкільному навчальному закладі є формування у дітей стійких переконань, що праця є життєвою необхідністю. Ми використовуємо різноманітні форми трудової діяльності дошкільника: самообслуговування, виконання обов’язків чергового, доручень дорослого, догляд за кімнатними рослинами, праця на ділянці дитячого садка, виготовлення виробів з паперу, картону.

Сьогодні ми знайомимо Вас із такою цікавою формою - пранням білизни дітьми 4-го р.ж., групи № 8, вихователь Гунько Ксенія Михайлівна.

Ставлення дитини до праці дорослих формується на основі знань, отриманих з різних джерел: від вихователів у дитячому садку, з художньої літератури, бесід та спостережень за дорослими, практичної діяльності.

Безперечно, праця – один із провідних чинників всебічного розвитку дітей. Вона корисна для фізичного здоров’я дитини, якщо вона правильно організована. Праця сприяє розумовому розвитку. Під час трудових дій відбувається розвиток всіх пізнавальних процесів: сприймання, памяті, уваги. Включається в роботу мислення, адже дитині потрібно порівнювати, співставляти, встановлювати елементарні закономірності.

Коли діти усвідомлюють свої обов’язки та набувають практичного досвіду, у них виникає впевненість у своїх силах та можливостях, готовність працювати.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.