FacebookПідписатися на RSS

Всесвітній день туризму

Сьогодні, 27 вересня, наш заклад вирішив відсвяткувати Всесвітній День туризму.

Тож ми завзято розпочали готуватися до цього дня заздалегідь. Всі необхідні речі для подорожі зібрали напередодні: намети, казанок, триногу, рюкзаки ракетки, килимки, воду та харчі. Однак, яке було наше розчарування, коли ми нічого з цього вранці наступного дня не знайшли. Малята дуже засмутилися...

Вирішили йти без нічого, але на ганку зустріли стару Шапокляк! Це вона вирішила зіпсувати нам похід! Капосниця підготувала нам квест та розпочала випробовувати наших малят різноманітними завданнями і тільки після їх правильного виконання віддавала нам наші речі. Малята були дуже старанними і змогли повернути все, що вона заховала. В процесі пошуків вони здружилися і Шапокляк привела нас до наметового містечка.

Ось тут розпочалося найцікавіше! Дошкільнята збирали хмиз для багаття, ставили триногу для казанка, варили кашу, відпочивали у наметах, грали в різноманітні ігри та співали пісні під гітару. А обід, приготований на польовій кухні, був найсмачнішим у їхньому житті, тим паче, що готували його самостійно. З'їли все, ще й добавки просили.

Такого захвату ми давно не бачили в очах наших малят. Це був незабутній похід, який запам'ятається надовго, адже купу задоволення отримали і діти, і дорослі.

А як це було - дивіться у нашому відео

День туриста ЗДО № 265, Харків

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.