Меню на 23 лютого 2022 року
Індекс алергену | Назва страв | Вихід |
---|---|---|
СНІДАНОК | ||
МП Я | Сирно-манна запіканка зі сметанним соусом | 110/130 20/20 |
Салат з тертої моркви та цукру | 32/43 | |
МП | Ряжанка | 150/182 |
Ф | Апельсин | 33/43 |
Хліб пшеничний цільнозерновий | 30/30 | |
ОБІД | ||
Борщ бурячковий | 200/250 | |
Хліб житньо-пшеничний цільнозерновий | 27/27 | |
Гуляш з курячого м'яса | 27/27 | |
Тушкована картопля з маслом | 70/95 | |
ЗП Ф | Рисова запіканка з яблуками | 97/109 |
Ф | Компот з сушених фруктів | 150/200 |
ВЕЧЕРЯ | ||
Курка по-селянські | 27/30 | |
ЗП | Ячна каша в'язка з вершковим маслом | 102/122 |
МП | Какао | 150/200 |
Інформація про вміст речовин, які призводять до алергічних реакцій або непереносимості
Індекс алергену | Розшифровка алергену або непереносимість речовин |
---|---|
Г | Глютен |
Л | Лактоза |
Ф | Фруктоза |
ЗП | Злакові продукти |
РП | Ракоподібні продукти |
Я | Яйця |
Р | Риба |
А | Арахіс |
СБ | Соєві боби |
МП | Молочні продукти |
ГХ | Горіхи |
С | Селера |
Гц | Гірчиця |
К | Кунжут |
ЛП | Люпін |
М | Молюски |
Коментарi