FacebookПідписатися на RSS

День домашніх тварин

30 листопада – День домашніх тварин – прекрасний привід проявити ще раз любов до наших домашніх улюбленців, адже саме в цей день відзначають їхнє свято. Офіційно цей день в Україні не відзначається, але це не привід оминути таке добре й домашнє свято.

Цього дня представники екологічних організацій прагнуть показати, наскільки важливо у відносинах зі своїми домашніми улюбленцями залишатися людьми. Всесвітній день домашніх тварин нагадує нам про те, що приручених звіряток необхідно кожній людині сприймати виключно як друзів, підопічних, членів своєї сім’ї, але зовсім і категорично не як об’єкт розваг. Ця проблема стоїть сьогодні досить гостро, оскільки дуже багато батьків купують власним чадам кроликів, кошенят, щенят та інших малюків для забави, а коли дитя награється з малятком, останню без тіні жалю викидають на вулицю або взагалі вивозять подалі від будинку на смітник, як непотрібну, зношену річ. Неважко уявити собі, що саме виросте з дітлахів, вихованих із застосуванням таких методів, і що станеться з бідними тваринами, які опинилися абсолютно безпорадними без людської підтримки, турботи і ласки, без їжі і даху над головою…

День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім’ї.

Тож сьогодні ми пропонуємо вам познайомитися з домашніми улюбленцями своїх дошкільнят та створили ось таку віртуальну фотовиставку. Малята розповідали про своїх маленьких друзів, про їх особливості, характер, як вони з’явилися у їхньому житті та які почуття вони викликають у своїх господарів. А ще – грали, розважалися та святкували День свого улюбленця. Дивіться, яка милота!

Група № 1, 2, 3, 4

Група № 5

Група № 6

Група № 7

Група № 8

Група № 9

Група № 10

Група № 11

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.