FacebookПідписатися на RSS

День Захисника та Захисниці України

Сьогодні, 14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День Захисника та Захисниці України.

Шановні захисники, приміть від наших педагогів та вихованців групи № 9 щирі вітання зі святами! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Головне - щоб не гриміли вибухи, не плакали матері, а діти жили в багатій і процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну!

Також сердечно вітаємо всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами, аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Відеопривітання

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.