FacebookПідписатися на RSS

З Різдвом Христовим!

Любі друзі!

Педагогічний колектив закладу щиро вітає всіх, хто святкує Різдво Христове✨ за Юліанським календарем і всіх тих, хто вже відзначив його 25 грудня.

Різдво – це дуже красиве та радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі і діти. Його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє.

Різдво – це одне з найурочистіших українських свят. Це свято – уособлення надії на краще майбутнє, здійснення найзаповітнішого та віри, що світло завжди перемагає темряву. І хоча цього року ми зустрічаємо Різдво під час війни, робимо це з впевненістю в мирному прийдешньому році.

Бажаємо вашим сім’ям добробуту, любові, сил та віри, що скоро в Україні настане мир, і кожна українська родина збереться разом за святковим столом! Нехай у ваших будинках завжди було тепло та світло. Нехай по життю вас супроводжують мир, благополуччя та любов людських сердець! З теплотою бажаємо міцного здоров’я, достатку, родинного тепла, добра, успіхів та Божого благословення на нові звершення.

Різдво – це виключно сімейне свято, яке збирає за столом усіх близьких людей. І сьогодні, ми пропонуємо вам зануритися у різдвяні святкування нашої педагогічної родини з традиційним українським колоритом та любов’ю.

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Затишних свят!

Відеопривітання

Кiлькiсть переглядiв: 61

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.