FacebookПідписатися на RSS

Вітання з Великоднем

Зазвичай, щорічно напередодні Великодня, в нашому садочку проводився великий загальний захід для всіх малят. Шкода, що вдруге поспіль ми не маємо можливості його відзначити, але для нас це не привід відмовитися від ідеї подарувати нашим вихованцям казкову атмосферу Великоднього дива. Тож, робота розпочалася…

Ви навіть не уявляєте, скільки позитивних емоцій отримали діти, батьки та ми. Адже не даремно педагоги готувалися декілька тижнів та зробили усе можливе, щоб не позбавити малят таких щасливих миттєвостей життя.

Ми із нетерпінням чекали на зустріч один з одним. Нехай вона була коротка, але ми багато чого встигли: і поспілкуватися, і зробити спільні яскраві фото, і прикрасити конкурсними писанками наше виставкове Великоднє дерево, і , звичайно, отримати за них подарунки.

Пропонуємо і вам поринути у атмосферу казки. Але цього разу це буде не звичайна відеоподорож, коли ми вже ділимося кінцевим результатом. Сьогодні ми відкриємо завісу, щоб ви могли побачити що і як відбувалося «за кадром» під час підготовки до цього дійства. Десятихвилинне відео – це декілька тижнів звичайної щоденної праці педагогів, які вкладають своє серце та душу, щоб просто порадувати малечу.

Казка може стати дійсністю, якщо вірити у неї достатньо сильно. І ми не помилилися!

Сподіваємося, що всі хто до нас завітав, не пошкодував, що згаяв час, а отримав чудовий настрій та зарядився позитивною енергією, якою потім поділився зі своїми рідними, близькими та оточуючими.

Наприкінці, хочемо висловити слова щирої подяки всім своїм дівчаткам, які долучилися до створення цього Великоднього дива. Кожного разу ви доводите, що будь які творчі ідеї можете втілити у життя. Окрема подяка нашим неперевершеним господиням-вихователькам – Ользі Шамаріній та Ксенії Гунько, які спекли для наших вихованців смачні пасочки! Всі ми разом – неймовірний колектив, з яким можна і гори звернути! Так тримати і до нових пригод.

Відео

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.