FacebookПідписатися на RSS

LEGO-проєкт «Диво Край»

Ось і настав час презентувати наш LEGO-проєкт «Диво Край», який ми розпочали ще у 2021 році і за певних обставин не змогли його закінчити у 2022. Незважаючи на всі перепони, які заважали нам: війна, відсутність дітей у садочку, простій педагогів - ми все ж таки змогли завершити цю роботу.

Зовсім не так ми планували знайомитися з цим дивокраєм. Але навіть у цій ситуації можна знайти позитив - подорожуючи наші малята та їхні родини на власні очі побачили різнобарвну красу та дивовижність кожного куточка України.

Диво Край - це надзвичайно захоплююча та креативна ідея, яка дозволяє представити красу та різноманіття нашої батьківщини у вигляді LEGO-моделей. Цей проєкт дає змогу показати унікальність та красу кожного регіону України та привернути увагу до цієї дивовижної країни, яка є однією з найбільш красивих у світі, з великою кількістю культурних та історичних пам'яток.

LEGO-проєкт "Диво Край" допомагає нам згадати про те, яка наша країна прекрасна та незвичайна. Це нагадує нам про те, що ми повинні берегти та любити Україну, а також ділитися її красою з усім світом.

Отже дивіться та насолоджуйтеся Диво Краєм, створеним власноруч нашими педагогами з любов'ю та надією у його світле майбутнє.

Проєкт

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.