FacebookПідписатися на RSS

Увага! Конкурс для музичних керівників ДНЗ

Шановні музичні керівники!

Редакція журналу «Музичний керівник» запрошує всіх охочих до участі в конкурсі «Арт-багаж: педагогічні знахідки». Він має на меті відкрити імена талановитих музичних керівників, виявити цікаві ідеї щодо музичного виховання дошкільників та ознайомити читачів журналу з практичними розробками найкреативніших педагогів України.

Вас обтяжує фахова рутина, а натомість фонтанують нестандартні ідеї щодо музичного розвитку дітлахів? А може деякі з цих ідей ви вже встигли втілити в життя і отримали схвалення колег, вихованців, батьків? Якщо так — новий конкурс саме для вас: тих, хто розпізнав у собі прихованого художника, здатного наяскраві відкриття у професії. Поділіться з нами своїми педагогічними знахідками і, можливо, «мелодія» саме вашого досвіду стане провідною в «симфонії» музичного виховання українських дошкільників майбутнього!
Конкурсні роботи редакція журналу «Музичний керівник» приймає з 1 березня по 31 травня 2016 року. Вони мають бути оформлені відповідно до правил оформлення конкурсних робіт.

Ознайомитися з положенням про конкурс та завантажити заявку на участь у конкурсі можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.